YANGıN MERDIVENI KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER AçığA

Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Blog Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile muamele adımları çoğunlukla şunları mideerir:

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun mualla birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

Isıya dayanıklı olması Yangın kapısı istanbul fiyatı ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek bâtınin tıklayın.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan müstacel pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cümle kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this page